Fraktalternativer

kjokkenvasken.no benytter følgende fraktalternativer:

 

Klimanøytral servicepakke

Dette gjelder postpakker under 35 kg.


Pakken må hentes på ditt lokale postkontor eller post i butikk. Dette er det flesteparten av våre kunder velger og det er det eneste alternativet om man vil betale med postoppkrav.

 


På døren privat

Dette gjelder postpakker under 35 kg.


Du vil  motta pakken mellom kl. 17 - 21 (mandag - fredag).

Dette kan ikke bestilles hvis man vil betale med postoppkrav. Da må man velge servicepakke.


Dette tilbudet dekker 48 byer og tettsteder, fra Kristiansand til Alta. Dersom ingen er hjemme på avtalt leveringsdag, leverer vi pakken til det lokale postkontoret. I slike tilfeller sender vi straks ut melding om at pakken kan hentes der.

 

 

Minipakke

Dette gjelder postpakker under 2 kg.


Er pakken liten nok og under 2 kg kan den sendes som minipakke. Her blir pakken levert i din postkasse så sant det er plass. Er det ikke plass vil du få en SMS med beskjed om å hente den på ditt nærmeste postkontor eller post i butikk. 

 

 

Bedriftspakke

Dette gjelder postpakker under 35 kg og er kun for bedrifter


Du vil  motta pakken mellom kl. 08 - 16 (mandag - fredag). Noen må være tilstede for å ta imot pakken.

Dette kan ikke bestilles hvis man vil betale med postoppkrav. Da må man velge servicepakke.

 

 


Bring - hjem på døren

Dette gjelder pakker/gods over 35 kg.


Med Bring hjemlevering får du varene levert hjem til din private bostedsadresse. Brings lokalkontor avtaler utleveringstidspunkt direkte med deg som kunde, utifra hvor i landet du befinner deg.


Varene leveres på anvist sted på bakke/grunnivå. Brings sjåfører ikke har betalingsterminaler i sine biler.  Ved valg av "postoppkrav" som betalingsmåte sendes derfor faktura på e-post ved utsendelsetidspunkt. Kvittering på innbetalt beløp forevises sjåfør ved utlevering.

 

Mottak av pakke/gods.

Kunden må sjekke leveransen for evt. skader og feilleveranser ved mottak. Transportskader må meldes fra til oss omgående eller senest innen 7 dager.Henting av varer


Din ordre kan også hentes direkte på vårt lager. Tidspunkt for avhenting må avtales før varene kan hentes. Ved "postoppkrav" godtas kun kontant oppgjør eller forhåndsbetaling. Kjøp over 10 000,- kan ikke betales med kontanter.